Netherland Belgium Desktop Banner
Netherland Belgium Mobile Banner

Welkom op onze website. Op deze pagina kan je onze lasapparaten bekijken

Sinds 2005 spelen onze hoge kwaliteit IPOTOOLS lasapparaten met 7-jarige garantie een hoofdrol op de Duitse en Oostenrijkse markt. Nu zijn ze ook beschikbaar in Nederland en België!

IPOTOOLS is deel van de IPO-Group, een Duits bedrijf, dat steeds de laatste trends in laswerk & plasma technologie volgt, om zo de beste producten aan te bieden aan competitieve prijzen. Producten voor zowel beginners als professionals. Hierover meer op onze Over Ons pagina.

MIG Lasapparaten

Ons aanbod bestaat uit MIG MAG machines voor zowel beginners als professionals. Een aantal modellen zijn uitgerust met de Synergic functie. (De naam van modellen met deze functie eindigt met de afkorting “SYN”). Met deze functie kan je voorgeprogrammeerde parameters instellen voor een sterke en homogene lasnaad, rekening houdend met de kabeldikte en gas combinatie.

TIG Lasapparaten

In ons aanbod vind je twee verschillende versies van de TIG Lasapparaten: AC / DC TIG & DC TIG Lasapparaten.

AC / DC TIG lassers: Het lasproces wordt voornamelijk gebruikt voor het lassen van roestvrij staal, koper, aluminium, aluminiumlegeringen en titanium.

DC TIG lassers: Het lasproces wordt voornamelijk gebruikt voor het lassen van dun roestvrij staal, koper en magnesiumlegeringen.

MMA / STICK Lasapparaten

MMA/STICK lassen is een zeer populair lasproces omdat het lasproces minder veeleisend is dan andere processen. Het wordt vooral gebruikt bij onderhoud en reparatie. Handmatig booglassen kan gebruikt worden voor het lassen van staal, gietijzer, koper, nikkel en aluminiumlegeringen.

IPO Technik-Handels GmbH voorziet al zijn klanten van een 7-jarige IPOTOOLS garantie voor alle lasapparaten en/of plasmasnijders die rechtstreeks gekocht zijn bij IPO Technik-Handels GmbH van het IPOTOOLS merk. De garantievoorwaarden vind je hier: Warranty conditions